EireXpress - wie zijn wij?

Het begin..

EireXpress is een jong, klein maar door de opzet zeer solide bedrijf dat met enthousiasme de vrijheid en het plezier van een campervakantie in Ierland graag met iedereen wil delen. Het bedrijf is gestart na de verhuizing van Evert van Veenendaal in 2008 naar Ierland waarbij de privé camper uiteraard is meegegaan. Direct daarna is besloten deze ook te gaan verhuren. Daarvoor bleek grote belangstelling waardoor in 2009 het bedrijf EireXpress is opgericht. Toen is ook de privé camper ingeruild tegen een jongere camper en zijn meer campers aangekocht. Het camperbestand is in de jaren daarna continu vernieuwd en ook uitgebreid.

Voor seizoen 2023 hebben we weer een 3-tal prachtige campers beschikbaar, t.w. twee Sunlight V66 campers uit resp. 2020 en 2021 en één schitterende Carado T135

In Ierland zijn naast de eigenaar, op parttime basis, ook een aantal andere medewerkers in het bedrijf werkzaam waardoor de continuïteit altijd gewaarborgd is en, bij begeleiding tijdens verhuur of om andere redenen, geen enkel risico voor de klant bestaat.

EireXpress

Evert van Veenendaal

 1. Officieel geregistreerd
  Het bedrijf EireXpress is ingeschreven in de Kamer van Koophandel in Nederland.

 2. Onderhoud en verzekering:
  De campers worden professioneel onderhouden en staan altijd, geheel ingericht op ons bedrijfsadres in Ierland, voor u klaar voor een onbezorgde vakantie. De campers zijn op professionele basis All Risk verzekerd bij een gespecialiseerde camper-verzekeringsmaatschappij en een bedrijfslidmaatschap bij de ANWB zorgt dat de campers veilig en vertrouwd op pad kunnen.

 3. Persoonlijk en flexibel.
  Omdat we zeer kleinschalig werken kunnen we ook zeer flexibele service verlenen en daarbij rekening houden met uw persoonlijke wensen.

 4. All-in huurprijzen:
  Uniek is dat de prijzen die we hanteren ALL-IN prijzen zijn. Dat betekent dat er, behalve de kosten voor de reis naar Ierland, geen verdere bijkomende kosten meer aan u in rekening gebracht worden. In de prijzen die op onze website staan vermeld zijn inbegrepen:
  - de kosten voor vervoer van het vliegveld in zuid of west Ierland (m.u.v. Dublin) naar de stand-/ vertrekplaats.
  - gebruik van dekbedden, linnengoed, handdoeken, keukenlinnen
  - borden, bestek, glaswerk etc.
  - camping meubilair, navigator, kaartmateriaal, reisgidsen etc.
  - alle kilometers vrij.
  Onze campers staan compleet ingericht met een zeer uitgebreide kampeeruitrusting in Ierland voor u klaar.

 5. Linksgestuurd:
  Omdat wij in Ierland alleen maar Nederlandse campers verhuren zijn ze dus ook links gestuurd. In de praktijk is gebleken dat dit grote voordelen heeft bij het rijden op de smalle wegen in Ierland met linksrijdend verkeer. Mede daardoor hebben onze huurders tot nu nagenoeg geen grote schade aan de campers ondervonden.

 6. Verder?
  Durft u het avontuur aan? Huur bij EireXpress een camper in Ierland en geniet met de hele familie van een onvergetelijke campervakantie vol plezier. Ontdek samen de schoonheid, de mystiek, de ruimte en de stilte van dat prachtige groene eiland. Bel of mail gerust, we staan u graag te woord.