EireXpress: all-in huurprijzen en voorwaarden 2024

SeizoenAlle camper types (Carado T135, Sunlight V66 en Carado V337)
voorjaar 2024 (v.a. 27 april)€ 1.345,--* (alleen Carado T135 va 25 mei nog twee weken beschikbaar)
juli & augustus 2024€ 1.395,--
najaar 2024 € 1.345,--* (alleen van 14 tm 30 sept. nog campers beschikbaar)

Huurprijzen zijn per week en voor alle campers hanteren wij dezelfde weekprijs. Bijgewerkt 30-11-2023

* Kortingen:
Voor- en naseizoen:

Bij huur van twee weken aaneengesloten in voor- en naseizoen geldt een korting van € 100,-- per boeking (plus voor elke dag langer dan twee weken € 15,-- per dag.)

Inbegrepen:
Genoemde huurprijzen zijn per week en geheel inclusief. Dat wil zeggen dat in deze prijzen zijn inbegrepen alle verzekeringen en belastingen, het gebruik van alle linnengoed (dekbedden, hoofdkussens, dekbedhoezen, handdoeken, keukenlinnen).
Voorts ook de grondige eindschoonmaak van binnen-, buitenkant en toilet. Een tuinset, navigator, het verbruik van één volle gasfles, vloeistof voor toilet etc. Tot slot zijn ook in de bovenstaande prijzen inbegrepen de kosten (€150,-- per huurperiode) voor het vervoer van het vliegveld in het zuiden of westen van Ierland (dus niet vanaf Dublin) naar de standplaats voor maximaal 4 personen. Bij meer personen geldt een kleine meerprijs voor alleen de kosten van het vervoer.

Kilometers:
Bij een huurperiode vanaf één hele week of meer zijn alle kilometers vrij.

Verzekering:
De camper is WA + volledig Casco(All-risk) verzekerd. Daarbij geldt een eigen risico van € 1.000,-- per gebeurtenis.
De minimum leeftijd van de bestuurder is 27 jaar en deze dient 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Waarborgsom:
Wij verlangen een waarborgsom van € 1.000,--. Dit i.v.m. het eigen risico, het niet op tijd terug brengen, schade/beschadiging, vermissing/defect van/aan inventaris, boetes, schoonmaken chemisch toilet en/of eventuele eindschoonmaak. Deze waarborgsom wordt mits aan alle verhuurvoorwaarden is voldaan binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van de huurder. De waarborgsom dient betaald te worden uiterlijk 4 weken voor vertrek, samen met het laatste deel van de huursom of in overleg contant ter plaatse na aankomst in Ierland en voor het vertrek met de camper.

Huurtermijn:
De huurperiode begint en eindigt op de schriftelijk overeengekomen data. In het hoogseizoen is alleen huren vanaf twee weken mogelijk(in overleg kan hiervan worden afgeweken). In het voor- en naseizoen zijn in overleg soms ook kortere periodes mogelijk. Minimale huurperiode daarbij is 5 dagen.

Onderhoud/eindschoonmaak:
De camper wordt door EireXpress afgeleverd met een volle brandstoftank, volle schoonwatertank, lege afvalwatertank, leeg cassette toilet, volle gasflessen en van binnen en buiten volledig schoongemaakt. Aan het einde van de huurperiode dient de camper van binnen schoon te zijn, de schoonwatertank en de afvalwatertank leeg en het cassette toilet leeg- en schoongemaakt te zijn en met een volle brandstoftank te worden geretourneerd. Eventuele kosten bij het niet nakomen hiervan, zoals o.a. het aanvullen van de brandstoftank, zullen worden ingehouden op de terugbetaling van de waarborgsom. Het schoonmaken aan de buitenzijde wordt door EireXpess gedaan, wassen is dus niet nodig! De camper wordt door ons goed onderhouden schoon en netjes afgeleverd, wij gaan ervan uit dat u ook netjes met de camper om zult gaan en dat u deze weer inlevert in de zelfde staat als waarin u hem ontvangen hebt.

Roken:
Het is niet toegestaan in de camper of in de bestuurderscabine te roken. Indien wij na het terugbrengen van de camper moeten constateren dat er toch gerookt is zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 250,-- in rekening te brengen.

Betaling:
Bij definitieve reservering wordt een vooraf overeengekomen percentage van de totale huursom als vooruitbetaling gevraagd. Het restant inclusief waarborgsom dient per bank uiterlijk twee weken voor vertrek te zijn voldaan. Bij boekingen op kortere termijn dient de totale huursom(inclusief waarborgsom) ineens te worden voldaan. In overleg kan het restant van de huursom ook contant worden betaald direct na aankomst op de standplaats in Ierland en voor het vertrek met de camper.

(Fouten voorbehouden; lees ook de verhuurvoorwaarden).