EireXpress - het fantastische Ierland

EireXpress


Ierland is een fantastisch land met, zeker in het zuidwesten en het westen prachtige, ruige en steeds wisselende natuurgebieden die adembenemend mooi zijn en zeer eigen van schoonheid. Reizen door Ierland zal een blijvende indruk bij u achterlaten.Wanneer u bij EireXpress uw camper huurt begint uw vakantie in het prachtige zuidwesten, (de counties Kerry en Clare). Uw reis kunt u vervolgen door een bezoek aan het westen (de ruige natuurgebieden The Burren en Connemara) en het indrukwekkende noordwesten (county Donegal) van Ierland. Of uiteraard via het zuiden naar de oostkust, Dublin en verder.


Echter met name aan de westkant van Ierland kunt u de prachtige hoge rotskusten bewonderen, grenzend aan de oceaan (bijvoorbeeld de wereldberoemde Cliffs of Moher of de minder toeristische Cliffs of Kilkee), vervolgens de vele mooie bergpassen, de indrukwekkende vergezichten en de fantastisch mooie en nagenoeg verlaten rotsachtige gebieden, maar ook de indrukwekkende en uitgestrekte veengebieden, waar vaak nog turf gestoken wordt. Deze laatste vindt u met name weer veel in het westen en noordwesten.

EireXpress
EireXpress


Tijdens uw tocht door het westen kan eventueel een bezoek gebracht worden aan de Arran eilanden, waar de economische vooruitgang nog nauwelijks te bemerken is. Hier kunt u, naar keuze wandelend, fietsend of per paard en wagen van genieten. Uiteraard mag een bezoek aan de prachtige schiereilanden Dingle en Bearra niet ontbreken. Maar uiteraard zijn ook veel gebieden in de andere streken van Ierland het bezichtigen waard. Uw mogelijkheden door met een camper te reizen zijn daartoe haast onbeperkt.


Tijdens uw reis zult u natuurlijk kennismaken met de gastvrijheid van de Ierse bevolking.
En vaak ook met de traditionele Ierse muziek die in de vele pubs te beluisteren is. Door onze grote kennis van Ierland en door de vele reizen die wij inmiddels door het hele land gemaakt hebben kunnen we u uitstekend behulpzaam zijn bij de voorbereidingen en het uitstippelen van uw vakantiereis door Ierland.

EireXpress