EireXpress - Bed & Breakfast

EireXpress


Wij bieden u de mogelijkheid om de eerste nacht, en naar keuze ook de laatste nacht, van uw verblijf in Ierland door te brengen in een B&B op een werkelijk schitterende locatie op het schiereiland Dingle en dichtbij de standplaats van de campers. Na een drukke en enerverende eerste dag van uw vakantie waarin u veel gereisd heeft (de vliegreis naar en daarna een mooie autoreis door Ierland waarbij u veel indrukken opgedaan heeft), is dit misschien een goede start van uw Ierland-reis.


U wordt na aankomst op ons adres hartelijk welkom geheten en onder het genot van een kop thee en/of koffie kunt u dan even bijkomen van de afgelopen dag. Daarna brengen wij u verder naar het B&B. Deze EIREXPRESS B&B locatie is van eerste klasse kwaliteit.

In de ochtend wordt naar keuze een Irish Breakfast geserveerd met vaak een keuze uit diverse gerechten of een gevarieerd ontbijtbuffet met een keuze uit zelfgebakken brood, thee, koffie, vruchtendrank, fruit en zo meer.

EireXpress


Uw vakantiereis kunt u ook afsluiten door de laatste nacht van de B&B mogelijkheid gebruik te maken. U kunt dan uw ervaringen uitwisselen en op een rustige manier afscheid nemen van Ierland.
Voor een overnachting op basis van logies en ontbijt vragen wij, afhankelijk van de periode, € 42,50 of € 45,-- per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer ensuite (eigen badkamer). Voor een eenpersoonskamer geldt een meerprijs.