EireXpress, camperreizen in Ierland

Camperreizen in Ierland

Ierland ontdekken in uw eigen tempo en op uw eigen manier. Overnachten op werkelijk adembenemend mooie plaatsen midden in de prachtige Ierse natuur. De rust en stilte beleven van dit overweldigende land. De zon vanuit uw camper in de Atlantische oceaan weg zien zakken. Altijd al gedroomd om met een camper de ultieme vrijheid van kamperen in Ierland te beleven?
Dat alles is echt mogelijk wanneer u een camper huurt bij EIREXPRESS.
EIREXPRESS biedt u een uitgebreid scala van mogelijkheden.

Huur van een camper

Hierbij huurt u alleen de camper voor een bepaalde periode. Daarbij regelt u dan zelf de reis naar en in Ierland.

EireXpress - camper huren Ierland

Geheel verzorgde reis

Hierbij kan EIREXPRESS alles voor u regelen en boeken. Dat betreft de vliegreis, transfers in Ierland van en naar de verschillende vliegvelden in zuid- en zuidwest-Ierland, overnachten in ons eigen B&B op de dag van aankomst en/of de dag voor vertrek. Tot slot, kunt u ter voorbereiding van uw vakantie een uitgebreid routevoorstel en routeboek ontvangen. Alle tussenvormen zijn in overleg mogelijk.

In alle gevallen

In Ierland reist u dan met een ruime en compleet ingerichte 2, 3 en/of 4-persoons Nederlandse camper die geheel ingericht (zie de inventarislijst) en reisklaar voor u op onze standplaats op het schiereiland Dingle, gereed staat.

EireXpress - camper huren Ierland

Route

In Ierland kunt u de te volgen route uiteraard naar eigen keuze invullen. Maar wij kunnen u daarbij ook behulpzaam zijn met verwijzingen naar de vele mooie routes en plaatsen om te verblijven en te overnachten.
Dat laatste zowel op campings als op camperplaatsen maar ook vaak op prachtig gelegen vrije plaatsen in de natuur.
De campers zijn met een rijbewijs B te besturen. Voorts zijn de campers ook volledig casco (all-risk) verzekerd, met pechhulp in het buitenland (zie hiervoor de verhuurvoorwaarden). Dit geeft een veilig gevoel en een fijne vakantie zonder zorgen.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op om u te laten informeren over de vele mogelijkheden en/of om een camper te boeken voor een heerlijke vakantiereis door Ierland.